CODE ONTVANGEN? GA NAAR DE AANMELDPAGINA

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vertegenwoordigd is. Zo worden we samen eigenaar van het resultaat. Daarom is er voor het gesprek op 10 juni een verdeling gemaakt. Er is tijdens de start van de G1000Enschede plaats voor 600 deelnemers. De ideale verdeling bestaat uit 375 gelote burgers, 75 ambtenaren en politici, 75 vrijdenkers en 75 professionals. 

Na 10 juni zullen de resultaten met de rest van de stad besproken worden. Op 11 november is er een slotbijeenkomst, waar we samen besluiten hoe we als Enschede oud en nieuw vieren. 

Wie kunnen mee doen op 10 juni?

Gelote inwoners van gemeente Enschede
Omdat we geen plek hebben voor alle inwoners van de gemeente Enschede is een deel van de inwoners ingeloot. Zo heeft iedereen kans op deelname. Ingelote burgers hebben een uitnodiging in de bus gekregen en kunnen zich met een unieke code opgeven via de aanmeldknop burgers.

Vrije denkers
Ben je creatief, ongebonden en ouder dan 16 jaar, woonachtig in gemeente Enschede en actief in de gemeente? Dan kun je je ook aanmelden. Je hebt geen code nodig.

Professionals
Ben jij professioneel betrokken bij het onderwerp vuurwerk in de gemeente Enschede. Bijvoorbeeld omdat je op de eerste hulp werkt of bij een buurtvereniging werkt? Geef je dan op via het speciale formulier voor professionals. Je hebt geen code nodig.

Politici en ambtenaren
Ben je politicus of ambtenaar in de gemeente Enschede? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden. Je hebt geen code nodig.

Waarnemers/pers
Ben je van de pers of wil je graag komen kijken hoe zo’n G1000 in zijn werk gaat? Meld je dan aan via het speciale pers/waarnemersformulier.

Vrijwilligers
Val je onder geen van de categorieën maar wil je graag je steentje bijdragen? Geef je dan op als vrijwilliger. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Van broodjes smeren tot en met campagne voeren. Alle hulp is welkom. 

Tafelsecretaris
Tijdens het invullen van het formulier word je gevraagd of je ook deel wilt nemen als tafelsecretaris. Als tafelsecretaris doe je in de ochtend gewoon mee met de gesprekken. In de middag krijg je een extra taak. Jij maakt dan een verslag van het gesprek in het computerprogramma Prezi. Je volgt een verplichte training en je wordt op zaterdagochtend om 08.00 uur verwacht. Daar staat tegenover dat je een leuke gratis training krijgt en de kans om al wat andere deelnemers te leren kennen.

Wil je mee doen als tafelsecretaris? Geef je op via het aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit 3 momenten. De training duurt ongeveer 2 uur.
30 mei om 15.00 uur
30 mei om 19.00 uur
7 juni om 15.00 uur
Een deel van de training gaat in op hoe het programma van de dag er uit ziet en wat jouw rol precies is en wat vooral ook niet. Tijdens het tweede deel leer je de basisvaardigheden om met prezi te werken.